Знову вересень до школи закликає...

2016-09-01

/Files/images/DSC_0710.jpg Знову вересень дошколи закликає...

Знову вересень до школи закликає…

День знань - особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення й кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка! Цей день символізує завершення літніх канікул та початок нового навчального року, що викликає у школярів одночасно і сум, і радість. Із одного боку, їм так не хочеться прощатися з сезоном відпочинку та розваг і знову дисципліновано «гризти граніт науки», а з іншого — нарешті можна зустріти улюблених педагогів, однокласників, розповісти про літні пригоди та зануритися у цікавий світ інформації та нових знань. Перше вересня – день великих сподівань. У цей день на шкільному подвір’ї Вільшанської ЗОШ І-ІІІ ступенів зібралася уся шкільна родина: школярі, вчителі, батьки. Розмаїїття вишиванок і національні барви стали уже традиційними атрибутами першовересневого свята в нашій школі.

Перший день осені подарував школярам зустрічі з добрими друзями і вчителями та щире спілкування. А ще першовересень привів уперше до школи непосидючих і допитливих діточок, які ще вчора були легковажними дошкільнятами, а сьогодні стали поважними школяриками. Саме вони були у ценрі уваги. Маленькі, трохи розгублені та невпевнені вони крокували назустріч новому шкільному життю.

/Files/images/DSC_0168.jpg

Директор школи Володимир Михайлович Дудник привітав присутніх із початком нового навчального року та звернувся зі словами-настановами до наймолодших школяриків, вручивши їм першу важливу книгу – букварик. Із особливою гордістю лунали слова про успіхи учнів та педагогів в навчально-виховному процесі,звучали слова-подяки на адресу батьків, селищної ради, СТОВ «Вільшанка» та місцевих підприємців, які допомогли у поточному ремонті школи та організації літного відпочинку дітей.

Як і завжди, на святі було багато гостей. Зі словами вітання до всіх присутніх звернувся селищний голова Володимир Михайлович Яровий.

Він побажав школярам, їх батькам та вчителям успішного навчального року, цікавих та дивовижних відкриттів, гарного настрою, міцного здоров'я та мирного неба над головою. Щедрим було свято й на подарунки. Відмінникам школи були вручені грошові нагороди.

25 років наша Україна є незалежною,тут живуть працьовиті та мирні люди,які готові боронити свій край. Тож хвилиною мовчання було вшановано пам'ять загиблих у зоні АТО, Героїв Небесної сотні та всіх борців за свободу, цілісність та єдність нашої держави, здійснено урочисте покладання квітів до Обеліску Слави.

Традиційно, на святі пролунала дзвінка пісня шкільного дзвоника, який дали учні першого класу та їх учитель Руслана Іванівна Романенко, яка поведе свою малечу складними та цікавими дорогами по Країні Знань.

Свято першого дзвоника не менш важливе й для найстарших дітей у школі.Тому вони також до нього підготувалися. Проникливо й чуттєво звучали вірші про школу та вчителів.

Початок нового навчального року,здавалося б,звичайна щорічна подія,але для вчителів та учнів цей перший день осені є початком сходження до вершин Країни Знань. Тож бажаю всім наполегливості й терпіння, щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження та був наповнений яскравими моментами та подіями!

Кiлькiсть переглядiв: 167

Коментарi