Веселий ярмарок

2017-10-26

/Files/images/20171026_115014.jpg Веселий ярмарок

Веселий ярмарок

Ми живемо в час глобальних суспільних змін, глибокого осмислення життя. Тому особливої актуальності набуває завдання виховати маленького громадянина на засадах моральності, духовності, історико – національних особливостей. Наш український народ має багату й оригінальну культуру, надбану численними поколіннями.

У Вільшанській ЗОШ І-ІІІ ступенів вирішили відродити традиції нашого народу та провести незабутнє свято «Веселий ярмарок». Класний керівник 3 класу Цимбал Ірина Іванівна, разом зі своїми вихованнями зробили все для того, щоб минуле ожило і стало реальністю, а допомогли їм у цьому учні 5 класу та їхній класний керівник Чухліб Аліна Олександрівна.

На театралізоване дійство завітало багато гостей: батьки, вчителі, учні, працівники школи та найменші глядачі - вихованці дитячого садочка «Ромашка» з вихователями. Зайшовши до зали, всі відразу поринули в ярмаркову атмосферу. Чого тут тільки не було! І овочі , і фрукти, і вироби декоративно-прикладного мистецтва, і страви української кухні. А скільки сміху викликав один із головних героїв дійства – півник, який ніяк не хотів сидіти у кошику! Яскраво та колоритно задекорована сцена допомогла відтворити дух справжнього базару, де за торговими ятками стояли маленькі «продавці», які закликали купувати саме у них товар.

Жартівливі сценки, запальні танці, веселі пісеньки та конкурси зробили це свято незабутнім, як для його акторів, так і для глядачів. У святковій залі панувала особлива атмосфера тепла та затишку. Це свято подарувало чудовий настрій усім!

Отож, проведення таких заходів дають змогу учням познайомитися з культурою українського народу, зі звичаями та традиціями, формувати найкращі цінності людини та почуття гордості за нашу державу.

Заступник директора школи з виховної роботи

Вільшанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Людмила Римська/Files/images/20171026_115014.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 336

Коментарi